6941453807 Αγωνιστών Πολυτεχνείου 11, Αγιος Δημήτριος laconstructions.smpc@gmail.com
hero image
 
 
 
 
LACON_STRUCTION
Τεχνική Εταιρεία | Άγιος Δημήτριος Αττική

Στην τεχνική εταιρεία LACON_STRUCTION προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους τομείς των κατασκευών και της ανακαίνισης εγγυώμενοι για ένα άρτιο αποτέλεσμα τόσο τεχνικά, όσο και αισθητικά.

Αναλαμβάνουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που αφορούν στη μελέτη, το σχεδιασμό, την επίβλεψη και την κατασκευή ιδιωτικών έργων σε όλη την Αττική.

Στόχος μας είναι η δημιουργία και η διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, τηρώντας πιστά το αρχικό χρονοδιάγραμμα παράδοσης και τον προϋπολογισμό των εργασιών.

Το προσωπικό του γραφείου μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά νέες ή υπό κατασκευή δομές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΜΕΛΕΤΗ
Έμπειροι μηχανικοί της ομάδας μας αναλαμβάνουν το μελετητικό τομέα που περιλαμβάνει τακτοποίηση αυθαιρέτων, έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης, έκδοση αδειών μικρής κλίμακας.
 
     
     
 
ΕΠΙΒΛΕΨΗ
Υπηρεσίες επίβλεψης έργων από την έναρξη έως την περάτωση των εργασιών, συμπεριλαμβάνοντας τη χάραξη, την οργάνωση συνεργείων, την παραγγελία υλικών, τον έλεγχος παραγγελιών κ.α.
 
     
 
     
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Αναλαμβάνουμε την εξ' ολοκλήρου κατασκευή ιδιωτικών έργων κατοικιών, πολυκατοικιών, επαγγελματικών χώρων και λοιπών οικοδομικών δομών, ενημερώνοντάς σας σε κάθε στάδιο της πορείας κατασκευής.
 
     
     
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
Δραστηριοποιούμαστε ενεργά στον τομέα της ανακαίνισης, αναλαμβάνοντας εργασίες διαμόρφωσης χώρων σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, χώρους εστίασης, ξενοδοχειακές μονάδες και λοιπούς χώρους.
 
     
 
 
 
 
 

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.